مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق

واکنش سازمان دامپزشکی به «تریاکی بودن مرغ‌ها»

سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای ضمن تکذیب برخی اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر طرح ادعای از اساس جعلی «وجود مرغ با طعم تریاک» که موجب تشویش اذهان‌خاطر هموطنان شده است، خواستار پیگیری این دست اخبار از سوی منابع معتبر و موثق شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 10
کد خبر: ۳۵۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای، مباحث مطرح شده درباره «تریاکی بودن مرغ‌ها» را تکذیب کرد.

 

 سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای ضمن تکذیب برخی اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر طرح ادعای از اساس جعلی «وجود مرغ با طعم تریاک» که موجب تشویش اذهان‌خاطر هموطنان شده است، خواستار پیگیری این دست اخبار از سوی منابع معتبر و موثق شد.

 

در این اطلاعیه آمده است: چندی است برخی کاربران در فضای مجازی از سر بی‌اطلاعی، متوسل به پخش مطلبی قدیمی، سراسر کذب و بدون منبع موثق با عنوان «مرغ با طعم تریاک» شده اند و ضمن جرح و تعدیل جهت‌دار یک گزارش و مصاحبه که در گذشته در یکی از روزنامه‌ها منتشر شده بود، آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته و مردم را دچار شک و تردید نسبت به موضوعی کرده‌اند که از اساس صحّت ندارد؛ لذا سازمان دامپزشکی کشور ضمن تکذیب شدید بازنشر چنین اکاذیبی در فضای مجازی که موجب تشویش اذهان‌خاطر هموطنان عزیزمان می‌شود، خواستار پیگیری این دست اخبار از سوی منابع معتبر و موثق است.

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار